Alan Hine

 Keittiöhanani tippuu


Jos haluat korjata hanan, sinun tulee aloittaa sulkemalla vedensyöttö pesualtaaseen. Löydät sulkuventtiilit pesualtaan alta tai hanaan johtavista valkoinen hana putkista. Varmista seuraavaksi, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut. Hanan osat voivat olla pieniä, ja jos käsittelet niitä huolimattomasti, ne voivat rikkoutua.


Vaihda venttiilin istukka


Tipuvalla hanalla voi olla useita syitä. Joissakin tapauksissa viallinen aluslevy on syynä ongelmaan. Muina aikoina se voi olla syöpynyt tai kulunut. Lisäksi venttiilin istukka voi olla kulunut ja aiheuttaa veden vuotamisen. Vuodon korjaamiseksi saatat joutua vaihtamaan venttiilin istukan.


Ensinnäkin sinun tulee tyhjentää vesi ja poistaa varsi ja kahva. Kun olet poistanut nämä, voit irrottaa levysylinterin ja istuimen aluslevyn. Seuraavaksi sinun on poistettava O-rengas, joka on ohuempi kuin istuimen aluslevy. Voit vaihtaa O-renkaan uuteen rautakaupassa. Lisäksi istuimen aluslevy on kiinni ruuvilla, joka on ylösalaisin.


Soita putkimiehelle


Toinen väliaikainen ratkaisu on irrottaa ilmastin. Tämän jälkeen voit käyttää 50:50 valkoviinietikkaa ja lämpimän veden liuosta poistaaksesi kovan veden kertyneet ilmastimesta. Tämän jälkeen voit vaihtaa kahvan venttiilin osat. Tarkista tämän jälkeen, onko vuoto pysähtynyt tai palannut. Jos ei, sinun on kutsuttava putkimies.


Jos hana vielä tippuu, vuoto voi johtua O-renkaasta. Usein nämä renkaat voivat olla kuluneet tai löysät. Jos vuoto tulee putkista, sinun on otettava yhteyttä putkimieheen. On olemassa useita yleisiä pallohanoja, patruunahanoja ja keraamisia levyhanoja.



Etsi viallinen hanapatruuna


Jos et löydä viallista hanapatruunaa, ota yhteyttä valmistajaan tai LVI-asiantuntijaan. Jos kasetti on rikki, voit vaihtaa sen noudattamalla heidän ohjeitaan. Kun olet saanut uudet varaosat, kokoa hana uudelleen. Kun kaikki on koottu uudelleen, kytke vedensyöttö takaisin päälle ja tarkista vuodot.


Vaihda O-renkaat


Jos kahva vuotaa, sinun on ehkä vaihdettava se. Vaihtoehtoisesti voit yrittää vaihtaa O-renkaat. Voit vaihtaa ne kiristämällä kahvan ympärillä olevaa kaulusta jakoavaimella tai koukulla. Kummassakin tapauksessa varmista, että uusi O-rengas on asennettu oikein.



Vaikka tippuvat hanat voivat olla ärsyttäviä ja hankalia, ne voivat myös olla kalliita. Onneksi vuotojen korjaaminen on suhteellisen yksinkertainen DIY-projekti. Sinun tarvitsee vain tietää, mikä hana tippuu ja mitkä osat on vaihdettava. Jos et halua kuluttaa paljon rahaa ammattimaiseen korjaukseen, saattaa olla parasta kysyä neuvoa putkialan ammattilaiselta.


Vuotavan hanan aiheuttama vesihävikki on valtava. Vain yksi tippa 20 sekunnin välein voi johtaa jopa litran vettä menetykseen joka päivä. Se voi lisätä jopa satoja gallonoita vuodessa.

Comments

Popular posts from this blog

kredit kalkulyatoru

crop glowroad label

Tienda online de venta de Leotardos