Alan Boyden

 Hvordan bli kvitt lukten av en stinkende kjøkkenvask


Hvis du har en vedvarende lukt som kommer fra din, er det flere enkle måter å bli kvitt lukten på. En metode går ut på å helle sitron- eller appelsinbåter ned i søppeltømmingen. Du kan også bruke sitronskall til å skrubbe vasken. Både sitroner og appelsinskall inneholder sitronsyre, som vil bryte ned maten som sitter fast og friske opp hele vasken. Et annet alternativ er å skylle oppvasken før du legger den i oppvaskmaskinen.


En sterk lukt kan også komme fra de svarte klaffene i bunnen av vasken, som kanskje ikke har vært rengjort på en stund. Mat og annet rusk kan også samle seg på utsiden av vasken, så det er viktig å rengjøre den regelmessig. Dessuten bør du unngå å dumpe matrester i avløpet, siden de kan tette til avløpet og få vasken til å lukte.


Bli kvitt den stinkende lukten


En annen enkel måte å bli kvitt den stinkende lukten på er å bruke natron og eddik. Å blande like deler av disse to ingrediensene vil hjelpe til med å skrubbe rørene og fjerne gjenstridig fett. La blandingen stå i vasken i minst ti til femten minutter, og skyll deretter vasken grundig med varmt vann.


En annen vanlig årsak til en stinkende lukt av kjøkkenvask er søppeltømming. Hvis dette er tilfelle, koble fra støpselet til avfallshåndteringen i vegguttaket. Slå deretter av den elektriske strømmen til avfallskretsen i bryterboksen. Når du har koblet fra støpselet, bruk en lommelykt for å se inn i avløpet. Hvis du finner noe rusk, fjern det med en tang. Etter det, bruk natron og eddik til å skrubbe avløpet.


Rens for rusk


Et blokkert rør kan også forårsake en stinkende lukt av kjøkkenvask. Hvis du ikke klarer å fikse dette problemet selv, ring en rørlegger for å hjelpe deg med å rydde rørene. Et tilstoppet rør vil tillate kloakkgasser å unnslippe. Et rør som er fritt for rusk vil eliminere lukten.


En annen måte å bli kvitt en stinkende lukt av baderomsvask kjøkkenvask er å bruke hvit eddik. Den har en sterk duft og fungerer som en luktfjerner. Du kan også legge til noen eteriske oljer i blandingen. Disse essensielle oljene vil lukte godt og friske opp luften rundt vasken.


Påfør sitron og eddik


Sitroner og eddik er også effektive midler for å fjerne en vasklukt. Når de presses, vil sitron og eddik forårsake en kjemisk reaksjon som vil løsne eventuelle rester av matrester i avløpet. Etter bruk av disse metodene vil en skylling med varmt vann drepe eventuelle gjenværende mikroorganismer i vasken.


Bakepulver er et annet godt alternativ for å bli kvitt en stinkende kjøkkenvask. Bakepulver absorberer lukt og kan strøs ned i avløpet etter oppvask. Du kan gjenta denne prosessen en gang i uken, eller når du ikke bruker vasken.

Comments

Popular posts from this blog

kredit kalkulyatoru

crop glowroad label

Tienda online de venta de Leotardos